top of page
Αναζήτηση

Ακουστικά βαρηκοΐας Sennheiser OTC


Τα ακουστικά βαρηκοΐας της sennheiser είναι τα πρώτα που κυκλοφορούν

Η Sonova Holdings AG έκανε μια συναρπαστική ανακοίνωση σχετικά με το πρώτο της ακουστικό βαρηκοΐας χωρίς ιατρική συνταγή (OTC), το Sennheiser All-Day Clear. Αυτό το επαναστατικό αυτόνομο ακουστικό βαρηκοΐας, διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά σχέδια, προσφέρει την ευκολία μιας αγοράς OTC με την προαιρετική πρόσθετη υποστήριξη από έναν επαγγελματία ακοής.


Η Sonova, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ακουστικής φροντίδας και μητρική εταιρεία των γνωστών εμπορικών σημάτων Unitron και Phonak, επέκτεινε τη σειρά Sennheiser για να εξυπηρετήσει άτομα που βρίσκονται στα πρώτα στάδια της απώλειας ακοής. Οι συσκευές Sennheiser All-Day Clear OTC δεν έχουν σχεδιαστεί μόνο για να ενισχύουν τους ήχους αλλά και για να προσφέρουν απρόσκοπτη ενσωμάτωση με την καθημερινή ζωή ενός ατόμου.


Οι συσκευές All-Day Clear, εκτός από την τεχνολογία ακοής αιχμής που διαθέτουν, προσφέρουν ορισμένες μοναδικές δυνατότητες, όπως έξυπνη ανίχνευση σκηνής, συνδεσιμότητα Bluetooth και προσαρμογή προσωπικού προφίλ ήχου. Επιπλέον, προσφέρουν έως και 16 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ελαφριά άνεση. Οι συσκευές ρυθμίζονται γρήγορα και εύκολα στη χρήση, παρέχοντας μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία στους πελάτες.

Δύο ακουστικά sennheiser otc 2023

Η Sonova κατανοεί ότι πολλοί πελάτες εκτιμούν την υποστήριξη ενός τοπικού επαγγελματία ακοής. Ως εκ τούτου, προσφέρουν ένα πακέτο φροντίδας εντός της κλινικής για να συμπληρώσει την αγορά OTC, παρέχοντας το καλύτερο και των δύο κόσμων.


Από την εξαγορά της Sennheiser Consumer Division, η Sonova επεκτείνει συνεχώς τη γκάμα των λύσεών της. Με τις νέες συσκευές OTC All-Day Clear, προσφέρουν στους καταναλωτές εύκολη πρόσβαση σε ακουστικά βαρηκοΐας υψηλής ποιότητας και δημιουργούν έγκαιρη σύνδεση με επαγγελματίες της ακοής.

Δύο ακουστικά sennheiser otc στη θήκη φόρτισής τους

Μέσω του Sennheiser All-Day Clear, η Sonova στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών που γνωρίζουν την τεχνολογία. Το προϊόν προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και καταναλωτικών καναλιών διανομής σε όλη τη Sonova, παρέχοντας καθαρό, ζωντανό ήχο και απρόσκοπτη βελτιστοποίηση διαλόγου. Επιπλέον, οι αυτόνομες λειτουργίες μπορούν να προσαρμοστούν από την άνεση του smartphone τους με μια προαιρετική αναβάθμιση για περαιτέρω υποστήριξη από έναν επαγγελματία ακοής.


Προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα που σχετίζονται με την ακοή με την επιλογή επαγγελματικής φροντίδας, η Sonova ελπίζει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των επαγγελματιών της ακοής και των καταναλωτών από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δεν είναι μόνο να κάνουμε τα ακουστικά βαρηκοΐας πιο προσιτά, αλλά να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη λύση ακοής που να καλύπτει τις μοναδικές ανάγκες κάθε ατόμου. Με αυτή τη δέσμευση, η Sonova θέτει νέα πρότυπα στις λύσεις φροντίδας ακοής.

bottom of page