top of page
Αναζήτηση

Κορυφαίες επωνυμίες ακουστικών βαρηκοΐας του 2023: Ο οδηγός σας για την καλύτερη ποιότητα ήχου


Δύο βοηθήματα ακοής ric, ένα bte και ένα cic

Η επιλογή του "καλύτερου" ακουστικού βαρηκοΐας στην αγορά μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. Όσον αφορά τα ακουστικά βαρηκοΐας, δεν είναι τόσο η επωνυμία, αλλά η πηγή από την οποία αποκτάτε τη συσκευή σας και το επίπεδο υποστήριξης που παρέχεται από τον πάροχο. Να γιατί:


Τα περισσότερα ακουστικά βαρηκοΐας, ανεξάρτητα από τη μάρκα, προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες. Αυτό που ξεχωρίζει το ένα από το άλλο είναι συχνά η ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχεται από τον επαγγελματία υγείας, η συνεχής υποστήριξη για τη συσκευή και η συνολική εμπειρία του πελάτη.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας χωρίζονται γενικά σε διαφορετικά επίπεδα τεχνολογίας: κατώτερο βασικό, βασικό, βασικό ή τυπικό, προηγμένο και premium.


Αυτές οι κατηγορίες καθορίζουν τα κανάλια τους, που κυμαίνονται από 4 έως 20. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το υψηλότερο κόστος και η ετικέτα "premium" δεν ισοδυναμούν πάντα με καλύτερη εμπειρία ακοής. Ένα βασικό μοντέλο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας εξίσου αποτελεσματικά, ανάλογα με την απώλεια ακοής και τον τρόπο ζωής σας. Το κλειδί εδώ είναι να κατανοήσετε τις μοναδικές σας ανάγκες ακοής και να βρείτε ένα ακουστικό βαρηκοΐας που να ταιριάζει σε αυτές τις ανάγκες.


Ας δούμε μερικά παραδείγματα στη βιομηχανία βοηθημάτων ακοής. Ο όμιλος Sonova κατασκευάζει τα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak, Unitron και Hansaton. Αυτές οι συσκευές είναι παρόμοιες στο εσωτερικό - μοιράζονται το ίδιο τσιπ τεχνολογίας και είναι συμβατές με τα ίδια αξεσουάρ. Αλλά έχουν σχεδιαστεί διαφορετικά εξωτερικά, παρέχοντας μια σειρά επιλογών που ταιριάζουν στις μεμονωμένες αισθητικές προτιμήσεις.


Ομοίως, η WS Audiology είναι ο κύριος κατασκευαστής πίσω από διάφορες επωνυμίες βοηθημάτων ακοής, συμπεριλαμβανομένων των Signia, Widex, Audioservice, Rexton, A&M hearing και Coselgi. Και πάλι, η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των εμπορικών σημάτων είναι συχνά ο εξωτερικός σχεδιασμός και η στρατηγική τιμολόγησης, όχι η ίδια η τεχνολογία. Για παράδειγμα, το κόστος των ακουστικών Signia είναι συνήθως υψηλότερο λόγω της επωνυμίας και του μάρκετινγκ, όχι απαραίτητα επειδή προσφέρει ανώτερη τεχνολογία.


Ακόμη και σε έναν μόνο κατασκευαστή, όπως τα Starkey Laboratories, υπάρχουν διάφορες επωνυμίες, συμπεριλαμβανομένων των STARKEY, AUDIBEL, NUEAR, MICROTECH και SOUNDGEAR. Το καθένα προσφέρει διαφορετικά σχέδια και αισθητικές επιλογές, αλλά όλα υποστηρίζονται από την ίδια βασική τεχνολογία.


Έχοντας υπόψη όλα αυτά, γίνεται σαφές ότι το "καλύτερο" ακουστικό βαρηκοΐας δεν αφορά τη μάρκα, αλλά την υποστήριξη και τις υπηρεσίες που λαμβάνετε από τον πάροχο ακουστικών βαρηκοΐας. Είναι σημαντικό να αγοράσετε ακουστικά βαρηκοΐας από έναν τοπικό προμηθευτή που μπορεί να σας προσφέρει συνεχή υποστήριξη, συντήρηση και προσαρμογές.


Έτσι, όταν είστε στην αγορά για ένα νέο ακουστικό βαρηκοΐας, μην κοιτάτε μόνο την επωνυμία και την τιμή. Εξετάστε τις υπηρεσίες που συνοδεύουν τη συσκευή και επιλέξτε έναν πάροχο στον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε για να σας υποστηρίξει στο ταξίδι σας προς την καλύτερη ακοή.


Λίγα λόγια για κάθε κατασκευαστή:


Η ιστορία της Unitron χαρακτηρίζεται από μια σειρά από τεχνολογικές προόδους και καινοτομίες στο σχεδιασμό. Στη δεκαετία του 1970, ήταν από τους πρώτους που ανέπτυξαν ένα ισχυρό ακουστικό BTE (πίσω από το αυτί). Μέχρι τη δεκαετία του 1980, η Unitron κέρδιζε την αναγνώριση για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων ακουστικών βαρηκοΐας μέσα στο αυτί και ένα πρωτοποριακό σύστημα τηλεχειρισμού.


Τη δεκαετία του 1990 η Unitron παρουσίασε το πρώτο πλήρως αυτόματο ακουστικό βαρηκοΐας στη βιομηχανία, ακολουθούμενο από την κυκλοφορία ενός από τα πρώτα ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας. Στη δεκαετία του 2000, συνέχισαν την κληρονομιά της καινοτομίας τους, εισάγοντας χαρακτηριστικά όπως προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας και δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης.


Η προσέγγιση με επίκεντρο τον ασθενή της Unitron αποτελεί παράδειγμα του οικοσυστήματος Flex, το οποίο επιτρέπει στους ασθενείς να δοκιμάσουν διαφορετικά επίπεδα τεχνολογίας πριν δεσμευτούν σε μια αγορά.


Αυτή η προσέγγιση υπογραμμίζει την αφοσίωση της Unitron στη βελτίωση της εμπειρίας του ακουστικού βαρηκοΐας.


Από σήμερα, η Unitron είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη μάρκα, η οποία προσφέρει υπηρεσίες σε περισσότερες από 70 χώρες. Συνεχίζουν να τηρούν την υπόσχεσή τους για τη δημιουργία έξυπνων, φιλικών προς το χρήστη λύσεων ακοής, που υποστηρίζονται από εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνολογία αιχμής. Η δέσμευση της Unitron να βοηθά τους ανθρώπους να ακούν και να κατανοούν καλύτερα τις συνομιλίες έχει εδραιώσει τη θέση τους στον κλάδο των ακουστικών βαρηκοΐας.


Με την πάροδο των ετών, η Phonak έχει κάνει σημαντικές προόδους στον κλάδο των ακουστικών βαρηκοΐας, με φήμη για την πρωτοποριακή έρευνα, τον σχεδιασμό με γνώμονα τον ασθενή και την πλήρη κατανόηση της ακοολογικής τεχνογνωσίας. Αυτά τα στοιχεία συνέβαλαν καθοριστικά στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων ακοής από την εταιρεία.


Τα ακουστικά βαρηκοΐας της Phonak είναι γνωστά για την ανώτερη ποιότητα ήχου και τα χαρακτηριστικά τους, όπως το AutoSense OS, ένα υπερσύγχρονο σύστημα αυτόματης ρύθμισης και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Η Phonak ήταν επίσης ένας από τους πρώτους που πρωτοστάτησε στην πραγματική ασύρματη συνδεσιμότητα στα ακουστικά βαρηκοΐας, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέουν τα ακουστικά τους απευθείας με τα κινητά τηλέφωνα ή τις τηλεοράσεις τους.


Μία από τις βασικές φιλοσοφίες της Phonak είναι η πεποίθηση ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα δυνατά ακουστικά βαρηκοΐας, ανεξάρτητα από τον τύπο της απώλειας ακοής τους. Αυτή η πεποίθηση έχει οδηγήσει στη δημιουργία διαφορετικών σειρών προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και βαθμούς απώλειας ακοής, από ήπια έως βαθιά.


Τα τελευταία χρόνια, η Phonak έχει κάνει βήματα προόδου στην ανάπτυξη παιδιατρικών λύσεων, με ακουστικά βαρηκοΐας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά και βρέφη, όπως η σειρά Phonak Sky. Έχουν επίσης δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο λύσεων για μονόπλευρη απώλεια ακοής.


Η δέσμευση της Phonak να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ατόμων με απώλεια ακοής, σε συνδυασμό με το πνεύμα καινοτομίας τους, εδραιώνει τη θέση τους ως ηγέτης στον τομέα των λύσεων ακοής.


Γνωστά για τις φιλικές προς το χρήστη συσκευές τους, τα ακουστικά βαρηκοΐας Hansaton έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τόσο τη λειτουργικότητα όσο και την αισθητική. Προσφέρουν μια ευρεία γκάμα μοντέλων βοηθημάτων ακοής πίσω από το αυτί και μέσα στο αυτί για την αντιμετώπιση διαφόρων βαθμών και τύπων απώλειας ακοής.


Τα προϊόντα της Hansaton είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντας λειτουργίες όπως διαχείριση θορύβου και θορύβου ανέμου, κατευθυντικά μικρόφωνα για καλύτερη κατανόηση της ομιλίας σε περιβάλλοντα με θόρυβο και ασύρματη συνδεσιμότητα για ροή ήχου απευθείας από smartphone ή άλλες συσκευές.


Η εταιρεία προσφέρει επίσης επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας, τα οποία εξαλείφουν την ανάγκη συχνών αλλαγών μπαταρίας. Το μοντέλο AQ sound XC Pro, για παράδειγμα, είναι μια επαναφορτιζόμενη συσκευή που χρησιμοποιεί μπαταρίες ιόντων λιθίου, παρέχοντας μια ολόκληρη μέρα χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της ροής ήχου.


Ως μέρος του Ομίλου Sonova, η Hansaton επωφελείται επίσης από την κοινή τεχνολογία και τις ερευνητικές προόδους εντός του ομίλου. Αυτό τους επιτρέπει να καινοτομούν συνεχώς και να βελτιώνουν τις προσφορές των προϊόντων τους, παρέχοντας καλύτερες λύσεις για άτομα με απώλεια ακοής.


Μέσω της δέσμευσής τους στην ποιότητα, την καινοτομία και το σχεδιασμό, η Hansaton προσπαθεί να προσφέρει στα άτομα με απώλεια ακοής την ευκαιρία να ανακαλύψουν ξανά τον πλούτο του κόσμου του ήχου.


Το 1997, η εταιρεία έγινε μέλος του διεθνούς φήμης William Demant Holding Group, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ακουστικών βαρηκοΐας στον κόσμο. Αυτή η στρατηγική κίνηση επέτρεψε στην AudioService να έχει πρόσβαση σε μεγαλύτερους πόρους και τεχνογνωσία, βελτιώνοντας περαιτέρω τις προσφορές προϊόντων της.


Ενώ η AudioService ξεκίνησε με ακουστικά βαρηκοΐας εντός του αυτιού, έκτοτε έχουν επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό τους για να συμπεριλάβει ένα ευρύ φάσμα τύπων και τεχνολογιών ακουστικών βαρηκοΐας για την κάλυψη των ποικίλων αναγκών των πελατών. Σήμερα, η σειρά προϊόντων τους περιλαμβάνει συσκευές ITE και BTE (behind-the-ear), εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής.


Το 2019, η WS Audiology απέκτησε το σήμα AudioService, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της στην παγκόσμια αγορά. Ως μέρος του WS Audiology, η AudioService συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας και καινοτόμα ακουστικά βαρηκοΐας, ενισχύοντας την ικανότητά τους να εξυπηρετούν καλύτερα άτομα με απώλεια ακοής.


Το 2015, η επιχείρηση ακοολογίας της Siemens διασπάστηκε και μετονομάστηκε σε Sivantos, η οποία άρχισε να εισάγει ακουστικά βαρηκοΐας με την επωνυμία Signia. Η Signia άφησε γρήγορα τη σφραγίδα της στον κλάδο, ενσωματώνοντας καινοτόμες τεχνολογίες στα προϊόντα της και θέτοντας νέα πρότυπα για την ακουστική μηχανική.


Τα ακουστικά βαρηκοΐας Signia είναι γνωστά για την εξαιρετική ποιότητα ήχου, την τεχνολογία αιχμής και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους. Ήταν μια από τις πρώτες μάρκες που πρωτοστάτησαν στην τεχνολογία επαναφορτιζόμενων ακουστικών βαρηκοΐας και εισήγαγαν την Επεξεργασία Φωνής (OVP™), η οποία βελτιώνει σημαντικά την αντίληψη των χρηστών για τη φωνή τους.


Το 2019, η Sivantos και ο Δανός κατασκευαστής ακουστικών βαρηκοΐας Widex συγχωνεύτηκαν για να σχηματίσουν το WS Audiology.

Από την αρχή, η Widex ξεκίνησε να ανοίγει νέους δρόμους στον κλάδο των ακουστικών βαρηκοΐας. Παρουσίασαν το πρώτο τους μοντέλο ακουστικού βαρηκοΐας πίσω από το αυτί (BTE) μόλις ένα χρόνο μετά την ίδρυσή τους και έκτοτε εισάγουν συνεχώς νέες τεχνολογίες και ιδέες σχεδίασης στην αγορά.


Η Widex έχει μακρά ιστορία πρωτοποριών στον κλάδο. Ήταν οι πρώτοι που ανέπτυξαν ένα εξ ολοκλήρου ψηφιακό ακουστικό μέσα στο αυτί, καθώς και οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν την τεχνητή νοημοσύνη σε ένα ακουστικό βαρηκοΐας. Η μοναδική προσέγγιση της εταιρείας στον ήχο, με επίκεντρο τη φυσική ακουστότητα, είχε ως αποτέλεσμα ακουστικά βαρηκοΐας με ανώτερη ποιότητα ήχου.


Παρά τη συγχώνευση, η Widex συνεχίζει να διατηρεί την ταυτότητα και τη δέσμευσή της να παρέχει υψηλής ποιότητας, καινοτόμες λύσεις ακοής. Η προηγμένη τεχνολογία τους, σε συνδυασμό με την επιθυμία τους να παρέχουν φυσικό ήχο, κάνουν τη Widex ένα σεβαστό όνομα στη βιομηχανία των ακουστικών βαρηκοΐας.


Η εταιρεία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη απλών, εύχρηστων ακουστικών βαρηκοΐας που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου. Κατανοούν ότι τα ακουστικά βαρηκοΐας πρέπει να είναι άνετα και λειτουργικά και τα προϊόντα τους αντικατοπτρίζουν αυτές τις βασικές αξίες. Το A&M Hearing στοχεύει να κάνει την καλύτερη ακοή προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε όσους έχουν μικρότερο προϋπολογισμό.


Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της επιλογής των ακουστικών βαρηκοΐας A&M είναι το εκτεταμένο δίκτυο επαγγελματιών ακοολογίας που σχετίζονται με το WS Audiology. Οι πελάτες όχι μόνο αποκτούν ένα ποιοτικό προϊόν αλλά αποκτούν επίσης πρόσβαση σε πληθώρα γνώσεων και υποστήριξης από έμπειρους επαγγελματίες. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση διασφαλίζει ότι οι χρήστες αξιοποιούν στο έπακρο τα ακουστικά τους.


Η δέσμευση της A&M Hearing στην προσβασιμότητα, την οικονομική προσιτότητα και την ποιότητα την καθιστά μια ισχυρή επιλογή για άτομα που αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις ακοής χωρίς περιττή πολυπλοκότητα ή υψηλό κόστος.


Η Starkey είναι γνωστή για την καινοτόμο προσέγγισή της στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα των ακουστικών βαρηκοΐας. Έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή πολλών σημαντικών προόδων στην τεχνολογία ακοής όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του πρώτου ακουστικού βαρηκοΐας εντός του καναλιού και του πρώτου προσαρμοσμένου, πλήρως προγραμματιζόμενου αόρατου ακουστικού βαρηκοΐας.


Η Starkey είναι επίσης γνωστή για τη φιλανθρωπία της μέσω του Starkey Hearing Foundation, το οποίο έχει προσφέρει πάνω από 1 εκατομμύριο ακουστικά βαρηκοΐας σε άτομα που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Αυτή η αφοσίωση στο να βοηθά άλλους υπογραμμίζει τη δέσμευση της Starkey όχι μόνο στην καινοτομία, αλλά και στην κοινωνική ευθύνη.


Η σειρά προϊόντων της Starkey είναι ποικίλη, σχεδιασμένη για να καλύπτει διάφορους βαθμούς απώλειας ακοής και απαιτήσεις τρόπου ζωής. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών για την παροχή ολοκληρωμένης υγειονομικής περίθαλψης ακοής, η Starkey συνεχίζει να εκπληρώνει την υπόσχεσή της για καλύτερη ακοή για μια καλύτερη ζωή.

Όσον αφορά την παγκόσμια παρουσία της, τα προϊόντα Starkey πωλούνται σε περισσότερες από 100 αγορές παγκοσμίως, υπογραμμίζοντας την εκτεταμένη επιρροή και τη φήμη τους στον τομέα της ακοολογίας.


Αρχικά, η Microtech επικεντρώθηκε στη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων ακοής αιχμής. Κέρδισαν αναγνώριση για τις προηγμένες τεχνολογίες και την εξαιρετική εφαρμογή τους, σχεδιασμένες για βέλτιστη άνεση του χρήστη.


Αν και η Microtech είναι ξεχωριστή επωνυμία, επωφελείται από την εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη της μητρικής της εταιρείας, Starkey. Τα ακουστικά βαρηκοΐας Microtech ενσωματώνουν πολλές από τις ίδιες προηγμένες δυνατότητες και τεχνολογίες που υπάρχουν στα προϊόντα Starkey, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής επεξεργασίας και της ασύρματης συνδεσιμότητας.


Ως επωνυμία, η Microtech δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας λύσεις ακοής που είναι προσβάσιμες και φιλικές προς το χρήστη. Προσφέρουν μια σειρά από στυλ και σχέδια για να καλύψουν διαφορετικούς βαθμούς απώλειας ακοής και ανάγκες τρόπου ζωής, επιτρέποντας στα άτομα να βρουν το ακουστικό βαρηκοΐας που ταιριάζει καλύτερα στις μοναδικές απαιτήσεις τους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ η Microtech παρέχει εξαιρετικά προϊόντα, η συνεχής υποστήριξη και εξυπηρέτηση από επαγγελματίες της ακοής είναι εξίσου σημαντική. Αυτή η ολιστική προσέγγιση για την υγεία της ακοής διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα ακουστικά βαρηκοΐας τους και να ζήσουν μια ζωή με βελτιωμένες ακουστικές εμπειρίες.


Η Sonova ξεχωρίζει για τη δέσμευσή της στον καινοτόμο σχεδιασμό και την ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής. Οι εκτεταμένες εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης του ομίλου του επιτρέπουν να παραμένει στην πρώτη γραμμή του κλάδου της ακουστικής φροντίδας, εξελίσσοντας συνεχώς και βελτιώνοντας τις προσφορές προϊόντων του για να βελτιώνει τις ακουστικές εμπειρίες των χρηστών. Με μια ισχυρή παγκόσμια παρουσία, ο Όμιλος Sonova προσεγγίζει εκατομμύρια ανθρώπους, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ακοής και της ποιότητας ζωής τους.


Ένα καθοριστικό χαρακτηριστικό της Sonova είναι η ασθενοκεντρική προσέγγισή της. Αναγνωρίζει την αξία της ολοκληρωμένης ακοολογικής φροντίδας, η οποία επεκτείνεται πέρα από την παροχή ακουστικών βοηθημάτων και περιλαμβάνει επαγγελματικές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις συνεχείς ανάγκες της κοινότητας με προβλήματα ακοής. Το αποκλειστικό δίκτυο ακοολόγων και υποστήριξης πελατών διασφαλίζει ότι κάθε χρήστης αποκομίζει τα βέλτιστα οφέλη από τις συσκευές του και απολαμβάνει βελτιωμένη ποιότητα ζωής.


Με έδρα το Lynge, τη Δανία και τη Σιγκαπούρη, η WS Audiology δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 125 αγορές παγκοσμίως. Το ευρύ χαρτοφυλάκιο επωνυμιών της, το οποίο περιλαμβάνει Signia, Widex, AudioService, Rexton, A&M Hearing και Coselgi, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προϋπολογισμών ακοής, διασφαλίζοντας ευρεία προσβασιμότητα σε ποιοτικές λύσεις ακοής.


Η δέσμευση της WS Audiology στην καινοτομία είναι εμφανής στις ισχυρές πρωτοβουλίες έρευνας και ανάπτυξης. Εργάζεται με συνέπεια για την υπέρβαση των ορίων της τεχνολογίας για τη βελτίωση της ποιότητας ήχου, της απόδοσης και της εμπειρίας χρήστη που προσφέρουν τα ακουστικά της. Για παράδειγμα, ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που εισήγαγαν ακουστικά βαρηκοΐας με τεχνητή νοημοσύνη, επιδεικνύοντας την προσέγγισή της που εστιάζει στο μέλλον.


Πέρα από τις προσφορές προϊόντων της, η WS Audiology δίνει έμφαση σε ένα μοντέλο φροντίδας με επίκεντρο τον ασθενή. Η εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία των επαγγελματικών ακουολογικών υπηρεσιών στη συμπλήρωση των προϊόντων της, διασφαλίζοντας ότι οι ασθενείς έχουν την απαραίτητη υποστήριξη για το ταξίδι ακοής τους. Η δέσμευση της WS Audiology για τη βελτίωση της ζωής μέσω της καλύτερης ακοής εκδηλώνεται σε κάθε πτυχή των εργασιών της, καθιστώντας την έναν πολύ σεβαστό παίκτη στον κλάδο της ακουστικής φροντίδας.


Η Sonova Group, η WS Audiology και η Starkey Laboratories αντιπροσωπεύουν τρεις από τις πιο σημαίνουσες οντότητες στον κλάδο της ακουστικής φροντίδας, η καθεμία με τα μοναδικά της πλεονεκτήματα και τους κύριους τομείς εστίασης.


Σύγκριση:

Και οι τρεις - Sonova, WS Audiology και Starkey - έχουν γερές βάσεις στον κλάδο της ακουστικής φροντίδας και είναι αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ζωής μέσω της καλύτερης ακοής. Προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα λύσεων βοηθημάτων ακοής σε διάφορες μάρκες, διασφαλίζοντας ότι καλύπτουν όλους τους τύπους απώλειας ακοής και τις ανάγκες του τρόπου ζωής. Επίσης, κάθε οργανισμός επενδύει πολλά στην έρευνα και την ανάπτυξη, υπερβαίνοντας τα όρια του δυνατού με την τεχνολογία ακουστικών βαρηκοΐας.


Ωστόσο, υπάρχουν μικρές διαφορές στην προσέγγισή τους στην τεχνολογία και τη φροντίδα των ασθενών, λόγω των μοναδικών ιστοριών και φιλοσοφιών τους. Η Sonova έχει μακροχρόνια φήμη, η WS Audiology αντιπροσωπεύει μια νεότερη, συγχωνευμένη οντότητα που συνδυάζει δύο ισχυρές γενεαλογίες και η Starkey, με τις ρίζες της στις ΗΠΑ, είναι αναγνωρισμένη για πολλές πρωτιές στον κλάδο.


Τελικά, η επιλογή μεταξύ των προϊόντων Sonova, WS Audiology και Starkey πιθανότατα θα εξαρτηθεί από τις ατομικές ανάγκες του ασθενούς, τις προτιμήσεις και τις επαγγελματικές συμβουλές του παρόχου φροντίδας ακοής.



bottom of page