top of page
Αναζήτηση

Η Unitron παρουσιάζει την πλατφόρμα ακουστικών βαρηκοΐας Blu, Powered by Sonova PRISM Chip

Προσαρμόζοντας τις μοναδικές εμπειρίες και τον τρόπο ζωής κάθε χρήστη ακουστικών βαρηκοΐας, η Unitron εισάγει το Blu, μια καινοτόμο νέα πλατφόρμα σχεδιασμένη να «συμβαδίζει με την πολυπλοκότητα της καθημερινής ζωής».

Με την υποστήριξη του νέου chip Sonova PRISM ™ (Processing Real-Time Intelligent Sound Management) και το πανίσχυρο νέο σύστημα επεξεργασίας σήματος της Unitron Integra OS, «το Blu προσφέρει μια προσαρμόσιμη, εξατομικευμένη και απελευθερωτική εμπειρία ακοής όπως ποτέ άλλοτε.


Με το Blu και την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, μπορείτε να ενισχύσετε προσωρινά την ευκρίνεια και την άνεση στο αυτόματο πρόγραμμα. Για ειδικές περιστάσεις, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από έως και 6 προαιρετικά προκαθορισμένα προγράμματα, τα οποία μπορούν να προσαρμόσουν περαιτέρω για να βελτιώσουν την ομιλία, να μειώσουν τον θόρυβο ή να εστιάσουν τα μικρόφωνα σε όλες τις ανάγκες του μοναδικού τρόπου ζωής σας.



Η χρήση της τεχνολογίας Made-For-All επιτρέπει την εύκολη συνδεσιμότητα. Συμβατό με προϊόντα Bluetooth, το Blu σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε απρόσκοπτα με τις αγαπημένες σας συσκευές.



Με το νέο στοιχείο ελέγχου ροής ήχου, το Blu μπορεί να έχει πρόσβαση σε εικονικούς βοηθούς, να δέχεται και να τερματίζει κλήσεις, καθώς και παύση και αναπαραγωγή πολυμέσων ενώ ταυτόχρονα συνδέεται σε δύο συσκευές Bluetooth, όλες με διπλό πάτημα στο πλάι του αυτιού.



Συνολικά, μπορείτε να αντιστοιχίσετε έως και οκτώ συσκευές, συμπεριλαμβανομένων τηλεφώνων Android και Apple, tablet και άλλων συσκευών Bluetooth.



Η νέα οικογένεια Moxi ™ Blu έχει επανασχεδιαστεί για επιπλέον άνεση και ευκολία στη χρήση και περιλαμβάνει δύο επαναφορτιζόμενα μοντέλα ιόντων λιθίου.





Με την εφαρμογή Remote Plus της Unitron, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία ακοής σας με υπενθυμίσεις εντός εφαρμογής και οδηγίες με βάση τα συμφραζόμενα που έχουν σχεδιαστεί για να σας εξοικειώσουν απρόσκοπτα με τη νέα τεχνολογία.



Μια δοκιμαστική περίοδος χωρίς δέσμευση με όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας Moxi Blu διασφαλίζει επίσης ότι έχετε ηρεμία ενώ επιλέγετε τη σωστή συσκευή για τις ανάγκες σας.



"Η εμπιστοσύνη όχι μόνο στο προϊόν, αλλά και στην ικανότητα του ατόμου να αγκαλιάζει τον αυθορμητισμό της ζωής και να λαμβάνει κάθε εμπειρία από τη μια στιγμή στην άλλη είναι ζωτικής σημασίας."


bottom of page