top of page
Αναζήτηση

Ακουστικά Βαρηκοΐας Vivante, Η επανάσταση απο την Unitron, Ενισχυμένη Εμπειρία Ακρόασης

Ανακαλύψτε το τελευταίο ακουστικό βαρηκοΐας της Unitron, σχεδιασμένο για να παρέχει μια εξατομικευμένη και προσαρμοστική ακουστική εμπειρία.



Unitron Vivante hearing aids charging in sleek charger case

Η Unitron, ένας κορυφαίος κατασκευαστής ακουστικών βαρηκοΐας, αποκάλυψε πρόσφατα το τελευταίο ακουστικό βαρηκοΐας της σειράς, το Moxi Vivante. Βασιζόμενο στην επιτυχία της πλατφόρμας Blu που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021, το Vivante προσφέρει μια προσαρμοστική, εξατομικευμένη και απελευθερωτική ακουστική εμπειρία. Σε αυτήν την ανάρτηση στο blog, θα εξερευνήσουμε τα καινοτόμα χαρακτηριστικά αυτού του ακουστικού βαρηκοΐας και θα εξετάσουμε πώς αλλάζει το παιχνίδι για τις συνομιλίες σε δύσκολα ηχητικά περιβάλλοντα.


Woman using smartphone for a call, effortlessly streaming audio through her hearing aids

Προσαρμοσμένος Έλεγχος Ακοής:

Το Moxi Vivante προσφέρει μια σουίτα από καινοτόμες εμπειρίες που λειτουργούν σε συνεργασία με την εφαρμογή Remote Plus, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν την ακουστική τους εμπειρία. Η εφαρμογή, διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android, παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες ακρόασης, συμπεριλαμβανομένου του νέου προγράμματος 360 συνομιλίας στο αυτοκίνητο. Αυτό το πρόγραμμα επικεντρώνεται αυτόματα στην ομιλία, ανεξάρτητα από τη θέση των επιβατών στο αυτοκίνητο, αντιμετωπίζοντας το μοναδικό περιβάλλον ακρόασης μέσα σε ένα όχημα.


Στυλάτος Σχεδιασμός και Ευκολία Χρήσης:

Το Moxi Vivante διαθέτει δύο νέα μοντέλα επαναφορτιζόμενων ακουστικών RIC (Receiver-in-Canal): το μικρό Moxi V-R και το Moxi V-RT, το οποίο περιλαμβάνει ενσωματωμένο διακόπτη πηνίου που ενσωματώνεται συνήθως στα ακουστικά, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν ήχο από συσκευές που χρησιμοποιούν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, όπως τα ακουστικά τηλεφωνικά κέντρα και άλλα παρόμοια συστήματα Μια νέα θήκη φόρτισης με μαγνητική εισαγωγή εξασφαλίζει την ευκολία χρήσης, καθιστώντας απλό για τους χρήστες το να τοποθετούν και να αφαιρούν τα ακουστικά τους.

Stunning photo showcasing the sleek and stylish Unitron Vivante hearing aids

Συμβατότητα και Προστασία:

Τα ακουστικά Vivante διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου-ιόντων, ενσωματωμένα πλήκτρα ελέγχου, ασύρματη σύνδεση Bluetooth με συσκευές Android και Apple, και βαθμολογία IP68 - η χρυσή προδιαγραφή για προστασία ακουστικών από υγρασία και σκόνη.


Συμπέρασμα:

Το Moxi Vivante είναι ένα καινοτόμο ακουστικό που υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία ακρόασης για άτομα με απώλεια ακοής. Με το καινοτόμο Integra OS και τη δυνατότητα HyperFocus, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν πιο καθαρές συνομιλίες ακόμα και στα πιο δύσκολα θορυβώδη περιβάλλοντα. Επιπλέον, ο στυλάτος σχεδιασμός, η συμβατότητα με πολλαπλές συσκευές και ο προσαρμοσμένος έλεγχος ακοής το καθιστούν μια κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν μια ακουστική λύση που θα βελτιώσει τη ζωή τους. Ζήστε τη διαφορά με το Moxi Vivante της Unitron και απολαύστε τους ήχους της ζωής όπως ποτέ ξανά.


Vivante Hearing Aids, Unitron Revolution, Enhanced Listening

 



bottom of page